Kedves Egyetemi és Főiskolai Hallgatók!

Köszöntünk benneteket a Neptun Búvárközpont honlapján. Bizonyára meglepődtetek, hogy az általatok keresett Neptun Hallgatói Információs Rendszer helyett a mi oldalunk jött be. Ennek oka a sajátos névazonosságban keresendő, hiszen búvárközpontunkat is a tengerek istenéről neveztük el. Sajnos egyetemi és főiskolai információkban nem tudunk segíteni, de a búvárkodásban igen. Kifejezetten diákok részére kedvezményes búvártanfolyamokat és búvártúrákat kínálunk!

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy érdekel e a merülés, akkor próbáld ki ingyenesen egy uszodában. Semmi más nem kell hozzá, csak fürdőruha és érvényes diákigazolvány. Ha megtetszett, havi rendszerességgel szervetünk nemzetközi minősítést nyújtó búvártanfolyamokat, kezdő szinttől a külföldi munkavállalásra is alkalmas professzionális kurzusokig, melyekre szeretettel várunk!

Érdekel a búvárkodás? Szervezz búvártanfolyamot az iskoládban, és a Te tanfolyamod ingyenes! Írj egy e-mailt a neptun@neptun.hu címre és minden szükséges információt elküldünk számodra!

Reméljük, hogy nemsokára együtt merülhetünk valahol a világ tengereiben!

Addig is egy kalappal a vizsgákhoz!

Üdvözlettel:

Neptun oktatógárda

(Neptun rendszerhez a belépés: www.neptun.az iskolád három betűs kódja.hu például: www.neptun.bmf.hu)