• Ha környezettudatos búvárnak tartod magadat,
  • Ha szeretnél valamit tenni a tengerek tisztasága érdekében,
  • Ha többre vágysz, mint évente egyszer egy merülőhely takarítási programban részt venni,

Akkor csatlakozz az ÖkoDive® programunkhoz!

Nálunk minden merülésen lehetsz ÖkoBúvár! Semmi mást nem kell tenned, csak a merüléseken – az élőlények megcsodálása mellett – összeszedni, és kihozni néhány vízbe dobott szemetet. (Ehhez mi biztosítjuk a szemétgyűjtő hálót, és mi gondoskodunk a hulladék megfelelő helyre kerüléséről.)

Felemerülhet a kérdés, hogy miben más ez a program, mint bármely hasonló célú természetvédelmi kezdeményezés? A válasz pedig az, hogy szerintünk óriási a különbség aközött, hogy évente egyszer szemetet szed valaki, vagy pedig rendszeresen űzi ugyanezt a becsülendő dolgot.

Nem az a lényeg, hogy egyszerre mennyi hulladékot hozol ki, hanem az, hogy mindig ÖkoBúvárként gondolkodj, és viselkedj!

A merülések után ÖkoDive® matricát kapsz a merülési naplódba. Hogy lásd, megbecsüljük a munkádat, 25, 50, 100 ÖkoDive® matrica megszerzése után elismerést, és természetesen ajándékot kapsz tőlünk!

Ha ÖkoBúvárként merülsz, akkor az jó a tengeri élőlényeknek, mert természetes életterük folyamatosan tisztul,

Jó neked, mert joggal érezheted úgy, hogy valóban tettél valamit azért az élővilágért, amit még húsz év múlva is szeretnénk megcsodálni,

És mivel mindkettőtöknek jó, jó nekünk is!

Köszönjük, hogy munkáddal segíted a tengeri életközösségek háborítatlan életét!