Időpontok
Ha érdekel, keress meg bennünket.

Ezen a kurzuson az American Safety & Health Institute által lefektetett elsősegélynyújtó alapelveket, gyakorlatokat tanulhatod meg kiegészítve a speciális – búvárkodással összefüggő – elsősegélynyújtással.

A biztonságos merüléshez nyújt segítséget a NAUI Mentőbúvár tanfolyam, melyhez szervesen kapcsolódik egy NAUI/ASHI elsősegély kurzus. Ezen a kurzuson az American Safety & Health Institute által lefektetett elsősegélynyújtó alapelveket, gyakorlatokat tanulhatod meg kiegészítve a speciális – búvárkodással összefüggő – elsősegélynyújtással.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás:

Nemcsak a búvárkodással összefüggő balesetekkel foglalkozik, hanem kiterjed az elsősegélynyújtás minden területére. Pl. vérzéscsillapítás, sebellátás, ételmérgezések, élőlények által okozott sérülések, közlekedési balesetek, égési sérülések, stb. Megtanulod, mit tudsz, mit kell és mit szabad tenned. Az elméleti oktatást rengeteg életből ellesett példával támasztjuk alá.

Gyakorlati oktatás:

Az elmélettel párhuzamosan a legfontosabb elsősegély-nyújtási gyakorlatokkal (pl. Heimlich fogás, stabil oldalfekvés, stb.) ismerkedsz meg. Különös gondot fordítunk az önállóan, vagy párban végzett szív-tüdő újraélesztés megfelelő technikájára.

A megszerzett minősítés 2 évig érvényes.

A tanfolyam ára magában foglalja:

  • Elméleti oktatás
  • Tankönyv

Ne feledd, nem az a jó mentőbúvár, aki a veszélyhelyzetet megoldja, hanem az, aki megelőzi!

Jelentkezési feltételek:

  • Bármilyen búvárminősítés

Ár:

  • 100 EUR
ASHI First Aid / CPR – Elsősegély tanfolyam | Neptun Dive Center
Amennyiben érdekel a tanfolyam, akkor jelentkezz most!